Pijlsnel antwoord

Pijlsnel antwoord

Geen vraag is te gek

Heb je prangende vragen waarop je graag antwoord wilt? Of zit je met dilemma’s die om een frisse blik vragen? Deze vraagbaak inclusief veel gestelde vragen (FAQ) bieden hopelijk al wat duidelijkheid. Maar mocht jouw specifieke vraag er nog niet tussen staan of wil je gewoon graag persoonlijk contact, dan zijn we er natuurlijk altijd voor je. Geen vraag is te gek!

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?
Zelfvertrouwen is de kracht die je vanbinnen voelt. Het gevoel dat zegt: ''Ik ben helemaal te gek zoals ik ben!''. Het gaat erom dat je in jezelf gelooft en trots bent op wie je bent. Als je geen zelfvertrouwen hebt, dan betekent dat je jezelf niet zo te gek voelt als je zou willen. Het is een gevoel van binnen die je laat twijfelen over vragen: ''Kan ik dit wel?'' of ''Ben ik wel goed genoeg?''.
Soms lijkt het alsof anderen in jouw omgeving alles voor elkaar hebben, terwijl jij je onzeker voelt. Dat kan allerlei redenen hebben, zoals vergelijken met anderen, negatieve gedachten of dingen die je in het verleden hebt meegemaakt. Geen paniek; iedereen voelt zich wel eens onzeker en jouw zelfvertrouwen kun je vergroten. Dit kan door het opdoen van positieve ervaringen, nieuwe dingen uitproberen, talentenontwikkeling en goed voor jezelf zorgen. De jongerenwerkers van Joe kunnen je hierbij helpen door bijvoorbeeld individuele gesprekken te voeren. Zou je ondersteuning kunnen gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten? We helpen je graag!
Wie ben ik en op wie val ik?
Allereerst: jij bent jij en jij bent goed zoals je bent!
Wil jij ontdekken wie je bent en waar jij op valt? Op de website iedereen is anders kan je een zelftest doorlopen om te ontdekken wat je genderidentiteit (het gevoel een man, vrouw of geen van beiden) is en op wie jij verliefd kan worden. En vergeet niet; iedereen is anders en dat is helemaal oké. Je hoeft niet binnen een bepaald 'hokje' te passen. Mocht je er eens over willen praten met één van de jongerenwerkers, jij bent welkom!
Mijn vraag staat hier niet bij