Pijlsnel antwoord

Pijlsnel antwoord

Geen vraag is te gek

Heb je prangende vragen waarop je graag antwoord wilt? Of zit je met dilemma’s die om een frisse blik vragen? Deze vraagbaak inclusief veel gestelde vragen (FAQ) bieden hopelijk al wat duidelijkheid. Maar mocht jouw specifieke vraag er nog niet tussen staan of wil je gewoon graag persoonlijk contact, dan zijn we er natuurlijk altijd voor je. Geen vraag is te gek!

Waar kan ik terecht met mijn vragen over seks?
Seks is een natuurlijk deel van het leven en draait om plezier, liefde en wederzijds respect. Je kunt hier allerlei vragen over hebben, zoals: Welke vormen van seks zijn er? Wanneer begin je met seks? Hoe heb je veilig seks? Op de webiste van Sense vind je alle informatie over het thema seksualiteit: https://sense.info/nl/seks.
Wie ben ik en op wie val ik?
Allereerst: jij bent jij en jij bent goed zoals je bent!
Wil jij ontdekken wie je bent en waar jij op valt? Op de website iedereen is anders kan je een zelftest doorlopen om te ontdekken wat je genderidentiteit (het gevoel een man, vrouw of geen van beiden) is en op wie jij verliefd kan worden. En vergeet niet; iedereen is anders en dat is helemaal oké. Je hoeft niet binnen een bepaald 'hokje' te passen. Mocht je er eens over willen praten met één van de jongerenwerkers, jij bent welkom!
Mijn vraag staat hier niet bij