Over Joe

Over Joe

Bij ons kun je terecht

Bij Joe ben je altijd welkom, of je nu je talenten wilt ontdekken, je sociale vaardigheden wilt aanscherpen, of gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek. We zijn actief in heel de Hof, van ons kantoor in hartje Goor tot gezellige plekken in Bentelo, Diepenheim, Hengevelde, Markelo en Delden. Geen zin in een kantoorsetting? Geen probleem! We hebben talloze alternatieven voor je in petto, ons jongerenwerk is in heel Hof van Twente! Bij Joe is geen vraag te gek. Wij zijn er voor al je vragen, dilemma’s en gedachtespinsels. Een open gesprek, een luisterend oor of een moment van ontspanning, bij ons kan het allemaal. We mixen ons werk met een gezonde dosis humor, want bij Joe moet je je bovenal op je gemak voelen. Dus stap binnen, chat, ontdek, lach en groei. Bij Joe vind je altijd een luisterend oor, een plek om te ontspannen en de kans om nieuwe vrienden te maken. Wij zijn jongerenwerkers met een missie. Zien we je snel? Joe Joe!
Wat we doen

Een steuntje in de rug

Joe is dé jongerenorganisatie en het jongerenwerk voor alle jongeren in Hof van Twente. Wij zijn onderdeel van Salut en streven naar een samenleving waar jongeren zichzelf kunnen zijn en zich gezien en gehoord voelen.

We zetten ons in om jongeren te ondersteunen, hun talenten te ontwikkelen en sociale contacten te vergroten. We willen een positieve impact hebben op het welzijn en de toekomst van iedere jongere. Daarom organiseren we activiteiten, projecten en voorlichtingen die helpen groeien en sterker maken.

Missie & visie