Vacature: Jongerenwerker (32 uur)

Vacature: Jongerenwerker (32 uur)

Met en voor jongeren aan de slag bij het Jongerenwerk in Hof van Twente

Het jongerenwerk in Hof van Twente (Joe) is er voor alle jongeren van 12 t/m 27 jaar en is onderdeel van de welzijnsorganisatie Salut. Elke dag ontvangt Salut inwoners met verschillende vragen. Bij het jongerenwerk doen we dat ook andersom: wij gaan naar de jongeren toe. Om blijvend een verschil te kunnen maken zijn we op zoek naar:

Jongerenwerker (32 uur) 

Je gaat aan de slag binnen een enthousiast en jong team. We sluiten bij jongeren aan op school, maar ook in de online leefwereld via sociale media. Sinds dit jaar zijn we zichtbaar en vindbaar als Joe. Als je goed luistert, en dat vinden we belangrijk, dan hoor je ons overal. 

Een doorgaans werkdag bij jongerenwerk Joe 

Je informeert, motiveert, stimuleert en activeert. Dit doe je vanuit het contact dat je legt met jongeren. Gesprekken met jongeren op straat, in de schoolpauze of gewoon in de supermarkt gaan je moeiteloos af. Je bent namelijk oprecht geïnteresseerd in wat hen drijft (en wat niet). Hierdoor vang je signalen op en kun je er ook naar handelen. 

Verder houd je je hiermee bezig 

Wat betreft opleiding en ervaring, we (h)erkennen talent bij jongeren, maar ook als potentiële collega kun je van ons verwachten dat we talentengericht naar je sollicitatie kijken.  

Dit vinden we belangrijk 

What’s in it for you? 

Allereerst heb je natuurlijk de mooiste baan van heel Nederland (aldus het team van Joe)! Je gaat aan de slag bij een onafhankelijke organisatie in een afwisselende, zelfstandige functie van 32 uur per week. 

Wij bieden je een dienstverband van een jaar. Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald conform CAO Sociaal Werk (schaal 8). 

Zin om mooie dingen te doen? 

Stuur je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@salut-welzijn.nl. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces? Je kunt telefonisch contact opnemen met Dianne Veehof via 06-54926966. 

Wil je meer weten over Joe? Op de website van Joe vind je veel info over het jongerenwerk, maar je mag natuurlijk ook contact leggen met één van de jongerenwerkers. We vertellen er graag over! 

Reageren kan t/m maandag 22 juli 2024, ga je voor de douze points? Houd je agenda op vrijdag 26 juli vrij, dan vinden de sollicitatiegesprekken plaats. 

Joe!