Wat we doen

Wat we doen

Voor alle jongeren in Hof van Twente

Welkom bij Joe, de plek waar we er helemaal voor jou zijn. Wat we doen als jongerenwerkers? Een heleboel! We zijn er voor iedereen in Hof van Twente vanaf 12 t/m 27 jaar. Kosteloos!

Jongerenwerk in Hof van Twente

Je kunt ook bij ons aankloppen als je je talenten wilt ontwikkelen, je sociale vaardigheden een upgrade wilt geven, of gewoon even lekker wilt kletsen. We zijn actief in de hele gemeente Hof van Twente en dat doen we op verschillende manieren. We geven voorlichting, bieden individuele coaching en organiseren activiteiten. Dat doen we voor jou, met jou en misschien ook wel door jou. Jongerenwerk in Hof van Twente is er op verschillende gebieden. We bieden kosteloze jongerencoaching, zijn dagelijks te vinden met jongerenwerk op school, mag ons aan de mouw trekken tijdens straatwerk, organiseren we projecten & activiteiten voor, door en met jongeren en geven we voorlichting op verschillende leefgebieden met een preventieve aanpak
Kennismaken met Joe

Individuele coaching

Soms heb je even wat extra ondersteuning nodig, iemand die met je meedenkt. Iemand die je helpt bij persoonlijke ontwikkeling en het plannen van jouw toekomst. Bij Joe bieden we individuele coaching aan, speciaal voor jongeren zoals jij.

 

Meer jongerencoaching

Ondersteuning jonge mantelzorger

Heb jij een gehandicapte broer of zus, een ouder met psychische problemen of een gezinslid die verslaafd, depressief of ziek is? Dan ben jij jonge mantelzorger, misschien zonder dat je dat door hebt. Je bent niet alleen, maar soms kan dit wel zo voelen.

Joe ondersteunt jonge mantelzorgers in Hof van Twente. Lesley helpt je graag verder; door te luisteren, leuke activiteiten te organiseren en jou in contact te brengen met jongeren die hetzelfde doormaken.

 

Meer ondersteuning jonge mantelzorger

Jongerenwerk op school

De jongerenwerkers van Joe zijn elke week aanwezig op Twickel College in Delden en de Waerdenborch in Goor en Holten.

Wesley, Milou en Lesley staan voor je klaar van 12:00 tot 14:00 op een van de scholen, maar zijn daarnaast ook online te bereiken via Instagram of WhatsApp.

Wil je weten wie wanneer en waar aanwezig is? Lees dan verder.

 

Meer jongerenwerk op school

Straatwerk

Bij Joe zijn we constant in beweging met ons straatwerk! Dit houdt in dat we regelmatig te vinden zijn in de buurten, bij lokale evenementen en sportwedstrijden. We zijn niet te missen!

Via onze sociale media kanalen houden we jullie op de hoogte van onze locaties en activiteiten, en nodigen we jullie uit om met ons in contact te komen.

 

Meer Straatwerk

Activiteiten & Projecten

Bij Joe organiseren we verschillende activiteiten en toffe projecten, speciaal voor jongeren! Naast de activiteiten die wij zelf bedenken en organiseren, moedigen we ook jullie aan om met ideeën te komen (niets is te gek!).

Samen maken we van elke activiteit een feestje!

 

Meer over activiteiten & projecten

Voorlichting

Bij Joe geven we voorlichtingen, zowel voor jou als jongere als voor jullie ouders. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je veilig en vrij voelt in verschillende situaties.

 

Meer over voorlichting