Activiteiten & projecten

Activiteiten en projecten voor en door jongeren

Bij Joe is geen dag hetzelfde en onze activiteiten en projecten weerspiegelen dat volop. Van sport tot kunst, van culinaire ontdekkingen tot de virtuele werelden van gaming – ons veelzijdige aanbod heeft voor ieder wat wils. Een blikvanger uit ons activiteitenaanbod zijn de kookworkshops die we op school aanboden aan jongeren van de Waerdenborch. Of wat vind je van een spannend FIFA-toernooi of het uitdagende spel Jachtseizoen? We haken ook in op relevante themaweken, zoals de Week tegen Pesten. Tijdens deze week zetten we speciale acties op touw om het gesprek over dit belangrijke onderwerp op gang te brengen. Benieuwd naar welke activiteiten er op de planning staan? Bekijk onze agenda.

Niets te beleven voor jongeren in Hof van Twente? Bewijs het tegendeel met Joe!

Kleurrijk & Kunstzinnig: Muren die spreken!

Een ander leuk project dat we hebben heet ‘Straatmakers’. Hierbij kunnen jongeren en jongvolwassenen hun talenten ontwikkelen en het straatbeeld van Hof van Twente opvrolijken met artistiek werk. We luisteren altijd naar jullie ideeën en wensen.

Ook zijn we samen met de leerlingen van De Waerdenborch aan de slag gegaan om een prachtige mural (muurschildering) te ontwerpen, die inmiddels geschilderd is en staat te shinen op de muur!

Straatmakers in Hof van Twente

In 2023 hebben we ideeën opgehaald bij de jeugd en de omwonenden van de skatebaan in Goor, waarvan we in 2024 een te gek plan gaan uitvoeren! Wil je hier meer over weten? Neem hierover contact op met Nahdie.

Contact opnemen met Nahdie voor Straatmakers

Breng je eigen idee tot leven!

Heb je zelf een supertof idee of wil je meedoen met een van onze activiteiten of projecten? Aarzel niet en neem contact met ons op! We staan altijd open voor nieuwe avonturen en horen ook graag jouw idee! We zijn er voor jongeren die activiteiten en projecten willen uitvoeren, initiëren of gewoon willen meedoen!
Aan de slag en het formulier invullen