Jongerencoaching 1-op-1

Iemand die meedenkt, meekijkt of gewoon even luistert

Stel je voor dat je twijfelt over welke studie je moet kiezen na de middelbare school. Je hebt zoveel interesses en passies, maar twijfelt over welke studiekeuze daarbij past. Dat zijn helemaal geen gekke vragen en best wel wat keuzes die je moet maken. Hoe ga je daarmee om? Geen zorgen, daar zijn wij voor! Onze jongerenwerkers Wesley, Lesley, Nahdie en Milou staan klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen bij dit soort vragen.  Ze hebben ervaring en kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en kunnen je helpen om inzicht te krijgen in je talenten, interesses en mogelijkheden.

In een wereld vol keuzes is het okay om even op zoek te zijn. Vind jouw weg, op jouw tempo.

Even meekijken

Met een wereld vol mensen komen er net zoveel keuzes en wensen. Er is een overweldigend aanbod aan opleidingen en talloze andere keuzemogelijkheden; hoe weet je dan welke de juiste is voor jou? Een kleine tip: je komt er nooit achter als je het niet probeert! Heb je een begin van een idee maar ben je op zoek naar frisse perspectieven? Dat kan van alles zijn, van relaties tot je woonsituatie, van je studiekeuze tot je carrièrepad. Jij bent het uitgangspunt en wij stemmen daarop af.

Even meedenken

Bij Joe snappen we dat soms één afspraak al voldoende is om je van die tips & tricks te voorzien die je nodig hebt om weer verder te kunnen. En het mooie is, onze coachingstrajecten zijn kosteloos! We gaan samen zitten en jij bepaalt waarover we het gaan hebben. Wij zijn er om met je mee te denken en je te ondersteunen op jouw pad. Dus, waar wacht je nog op?

Even luisteren

En we zijn er natuurlijk ook om gewoon even te luisteren. Iemand die geïnteresseerd is in wie jij bent en wat je te vertellen hebt. We zijn er graag voor je en we zijn goed in luisteren. Soms stellen we vragen, niet omdat we aan je twijfelen, maar om erachter te komen wat jou motiveert en wat jouw drijfveren zijn.

Jouw plek voor een luisterend oor

Loop je tegen uitdagingen aan thuis of op school en zoek je een luisterend oor? Bij Joe staan onze jongerenwerkers klaar om je te ondersteunen, zonder vooroordelen. In een omgeving waar vertrouwelijkheid voorop staat, kun je openhartig delen wat je bezighoudt. Of het nu gaat om een een-op-een gesprek of iemand om op te steunen, we bieden je de ruimte om je hart te luchten.

We zijn er voor jou en alle andere jongeren, we zijn er om je gedachten en gevoelens te structureren, uitdagingen het hoofd te bieden en samen oplossingen te vinden. Want bij Joe is jouw verhaal veilig en wordt er naar je geluisterd.

Aan de slag met jongerencoaching

Wesley, Lesley, Nahdie en Milou hebben allemaal hun eigen persoonlijke pagina waar je meer over hen kunt lezen. Daar kun je ontdekken wie ze zijn en wat hen motiveert. Hier vind je ook hun contactgegevens. Goed om te weten: jongerencoaching is geheel kosteloos en beschikbaar voor alle jongeren in Hof van Twente van 12 t/m 27 jaar.

Jongerencoaching voor alle jongeren

Dus, als je behoefte hebt aan individuele coaching, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar om jou te helpen groeien, mee te denken en te ondersteunen op een manier die bij jou past.
Ik wil graag meer weten