Ondersteuning voor jonge mantelzorgers

We begrijpen dat het zorgen voor een familielid met speciale behoeften zowel waardevol als uitdagend kan zijn. Of het nu gaat om een broer of zus met autisme, ADHD of een psychische stoornis, een ouder met psychische problemen, of een gezinslid dat worstelt met verslaving, depressie of langdurige ziekte – je bent niet de enige die dit doormaakt. Onze jongerenwerker Lesley is er om je te ondersteunen in de unieke uitdagingen die op je pad komen bij de zorg voor een naaste. Daarnaast kan ze je begeleiden en jou laten zien dat naast dat jouw rol als jonge mantelzorger ongelooflijk waardevol is, het ook belangrijk is dat je stilstaat bij wat jij zelf nodig hebt.

Het idee is om even weg te zijn van de zorgtaken en te genieten van je jeugd.

Even ontspannen

Wanneer je je bij ons aanmeldt als jonge mantelzorger, zetten we een belangrijke eerste stap door, als jij daar behoefte aan hebt, persoonlijk kennis te maken. Lesley neemt hiervoor de tijd om jou en jouw situatie te leren kennen, zodat we je de beste ondersteuning kunnen bieden.

Bij Joe richten we ons op balans en plezier in het leven van jonge mantelzorgers. Daarom organiseren we maandelijks diverse activiteiten die zowel leuk als ontspannend zijn, verspreid over verschillende locaties in Hof van Twente. Of het nu een artistieke workshop of een spannende lasergame-sessie is, de activiteiten geven je de kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgtaken.

Meld je aan

Meld je hieronder aan als jonge mantelzorger. Als je bij Joe staat ingeschreven als jonge mantelzorger, kun je rekenen op:

  • Een eerste kennismaking met Lesley.
  • Maandelijks een gratis gezamenlijke activiteit, waarvoor je je kunt aanmelden.
  • Individuele begeleiding, bijvoorbeeld voor een goed gesprek.
  • Updates via e-mail en Instagram.
  • Een groot evenement in de week van de Jonge Mantelzorger.

Aanmelden is gratis en brengt geen enkele verplichting met zich mee. Wil je liever eerst even appen of heb je vragen? Stuur Lesley een berichtje.

Aanmelden jonge mantelzorgers

Aanmeldformulier voor jonge mantelzorgers.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.