Wie we zijn

Wie we zijn

Jongerenwerkers uit Hof van Twente

Maak kennis met de jongerenwerkers van Joe! Zoek je iemand die snapt wat er in jouw wereld speelt? Iemand die een luisterend oor biedt, met je meedenkt en je verder helpt? Deze toppers zetten zich in om jóu te ondersteunen. De jongerenwerkers zijn er voor alle jongeren in Hof van Twente. Wil je weten wie de jongerenwerkers zijn en hoe ze te werk gaan? Hier vind je alle ins & outs over het team. Oh, en wil je even kletsen of heb je een brandende vraag? De contactgegevens van onze jongerenwerkers staan ook op deze pagina.
Wat we doen

Wesley

Als jongerenwerker kun je me overal in Hof van Twente vinden. Op de middelbare school, in het centrum van Goor of gewoon tijdens het boodschappen doen. Ik woon en werk namelijk in de Hof!

Direct appen met Wesley

 

Meer lezen over Wesley

Milou

Als jongerenwerker ondersteun ik zowel groepen als individuen. Dit kan op allerlei verschillende plekken en manieren, maar altijd met een dosis humor!

Direct appen met Milou

 

Meer lezen over Milou

Lesley

Als jongerenwerker en consulent jonge mantelzorgers kun je mij zien op de middelbare scholen in de Hof of op straat. Met mijn enthousiasme sta ik altijd open voor elk nieuw contact!

Direct appen met Lesley

 

Meer lezen over Lesley

Nahdie

Mijn werk draait om luisteren en vragen stellen, zonder oordeel. Ik sluit aan bij jouw wensen en doelen, zelfs als je nog niet precies weet wat die zijn.

Direct appen met Nahdie

 

Meer lezen over Nahdie