Hey! Ik ben Milou

Mijn werkdag is nooit hetzelfde en juist dat maakt het zo boeiend. Elke dag ontmoet ik nieuwe jongeren en kom ik nieuwe situaties tegen.

Ik ben een van de jongerenwerkers hier bij Joe en mijn werk draait om het ondersteunen van jongeren. Je kunt mij tegenkomen op de Waerdenborch in Goor & Twickel College in Delden. In mijn werk probeer ik altijd een luisterend oor te bieden voor de uitdagingen waar jij in je dagelijks leven tegenaan loopt. Of het nu gaat over thuissituaties, seksualiteit, vriendschappen, of iets anders: ik sta voor je klaar.

Ik probeer altijd een sfeer te creëren waarin jij jezelf kunt zijn en je verhaal kunt delen.

Vanuit een vertrouwde sfeer kijken we samen naar wat je nodig hebt; soms is dat gewoon een goed gesprek, soms een doorverwijzing naar de juiste hulp. Het echte contact met jongeren geeft me energie. Ik ben rustig, observeer graag en zie wanneer iemand wel wat extra aandacht kan gebruiken. Humor is mijn geheime wapen om die eerste connectie te maken. Vaak creëert dit een open situatie, waarin zowel de jongere als ik persoonlijke verhalen kunnen delen en elkaar écht leren kennen. Ik zet me bij Joe onder andere graag in voor jongeren die het lastig vinden om vriendschappen te sluiten. Het verbinden van groepen en het inzetten van talenten van jongeren vind ik geweldig. Dus als je een gezellige activiteit wil organiseren, alleen of samen met andere jongeren, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je liever over iets anders praten of gewoon een gezellig gesprek? Het kan en mag allemaal!