Joe! Ik ben Wesley.

Ik kijk vooral naar jouw talenten en niet alleen naar problemen.

Als voormalig puber, de details bespaar ik je, begrijp ik de uitdagingen die jij en andere jongeren meemaken maar al te goed.

Ik ben er om je te ondersteunen bij die uitdagingen, naar jou te luisteren en om samen te werken aan wat jij nodig hebt.

Ik sta naast je, luister naar je en help je wat je vraag of uitdaging ook is!

Ik werk op basis van vertrouwen, waarbij ik geloof in de talenten van jongeren. Of je nu vragen hebt, een geweldig idee wilt delen, of iemand zoekt om mee te praten – dan zit je bij mij goed! Als jongerencoach heb ik 1-op-1 gesprekken met jongeren die hun uitdagingen willen bespreken.  Andere gesprekken gaan weer over oplossingen willen vinden of een luisterend oor nodig hebben. Deze gesprekken kunnen overal over gaan; van school tot aan thuis, van piekeren tot je eenzaam voelen en van mentale gezondheid tot aan financiën. Heb je iets waar je mee zit of zoek je oplossingen voor jouw uitdagingen? Laten we samen in gesprek gaan! Naast de persoonlijke gesprekken ben ik er ook voor groepswerk. Ik ben wekelijks te vinden op De Waerdenborch in Goor & Twickel College in Delden. Daar ga ik in gesprek met jongeren en organiseren we samen activiteiten, of geef ik voorlichtingen over onderwerpen zoals middelengebruik en groepsdruk. Daarnaast ben ik ook op straat te vinden, waar ik jongeren ontmoet en met ze in gesprek ga. Als ik iets voor jou kan betekenen, laat het mij dan weten. Ik ga graag met je aan de slag!